Vásárlási/szállítási információk

Az általam készített tárgyak mindegyike egyedi, kézműves termék. Az oldalon látható fotókhoz képest a végleges tárgyaknál minimális színbeli, formai, vagy méretkülönbség előfordulhat!

Szállítás:

A webshopban a következő szállítási módokat vehetitek igénybe:

  • Belföldi GLS csomagfeladás a lakcímedre

Ez egy drágább mód és egyben kicsit rizikós is, viszont kényelmes - a tárgyak törékenyek és bár mindent megteszek a csomag biztonságos csomagolásáért, a feladás után nem tudok felelősséget vállalni.
Ha mégis gondod adódna a csomagátvételkor jelezd kérlek rögtön a futárnak, aki felvesz egy hivatalos jegyzőkönyvet róla. 
Ha ezt nem teszed meg és 3 munkanapon belül nem jelentkezel nálam, hogy a tárgy megsérült/eltört úgy nem tudok már Neked segíteni a panasztételben és nem kapsz kártérítést a GLS-től. 

  • Foxpost csomagautomata

Kényelmes, biztonságos és egyben olcsó. A kézbesített csomagról értesítést kapsz, ehhez mindenképpen szükséges megadni a telefonszámodat. Az elérhető automaták listáját itt találod: https://foxpost.hu/csomagautomatak

  • Személyes átvétel

A byE ceramics pécsi székhelyű, így ha szeretnéd, Pécsett akár személyesen is átveheted megrendelésedet. Kérlek a részletekkel kapcsolatban mindenképp keress elérhetőségeimen!